Kantoor huren

Kantoorruimte huren op Gelderse Poort

In de kantoorverzamelgebouwen Stikkerbuilding, Private Offices en Station 026 zijn diverse ruimtes te huur. Deze verhuurconcepten verschillen in aanbod. Een werkplek voor 1 à 2 personen is al mogelijk vanaf 16 m². Voor de grotere bedrijven waar meer collega’s samen werken zijn er kantoren tot 38 m². Wil je liever een groter kantoor huren? Geen probleem! Er zijn altijd mogelijkheden voor een bedrijfsruimte op maat.

Flexplekken huren

Als je niet direct behoefte hebt aan een eigen kantoor kun je ook kiezen voor een flexplek. Op een aantal locaties worden flexplekken aangeboden. Voor een klein bedrag per maand huur je een flexplek in één van de kantoorverzamelgebouwen waar je prettig aan jouw projecten kunt werken.

Een inspirerende omgeving nodig om te vergaderen? Ook dat kan op ons kantorenpark. Van full-service vergaderruimte voor een dag tot stille ruimtes waarin volle focus mogelijk is. Wij bieden het!

Bekijk hieronder een greep uit ons huuraanbod.

Geïnteresseerd en wil je meer weten?

Staat er nog geen huurruimte voor jou bij? We horen graag waar je naar opzoek bent. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Afbeelding-0
Website realisatie: Pixel Creation