Voorzieningen

Park Gelderse Poort heeft alle voorzieningen voor jouw professionele werkplek. De kantoren zijn goed bereikbaar met zowel auto, fiets als OV. Ook voor elektrische auto’s zijn er openbare oplaadpunten langs de rondweg.

In de bedrijfsverzamelgebouwen op het terrein werken meerdere ondernemers bij elkaar onder één dak. Er zijn flexplekken te huur voor zzp’ers, maar ook vaste kantoorruimtes voor bedrijven met meerdere werknemers. Zowel groot als klein.

Via onderstaande iconen kun je meer lezen over de verschillende voorzieningen.

Bedrijfslunch bij de Commanderie

Heeft u ook eens zin om uitgebreid te lunchen buiten de deur? Op het bedrijventerrein is het sfeervolle restaurant de Commanderie te vinden. Geniet tussen de middag van de heerlijkste broodjes, soepen en snacks. In het vernieuwde restaurant de Commanderie is er meer dan genoeg plek om binnen met grote groepen plaats te nemen. Ook buiten kun je plaatsnemen op het zonde of schaduw terras. Meer weten?
Afbeelding-0

Met het OV optimaal bereikbaar

Ons bedrijventerrein is aangesloten op het lokale netwerk van bussen en lijndiensten in Arnhem. Voor meer informatie over de verschillende vertrektijden kun je het beste 9292 OV raadpleden.
Afbeelding-1

Kantoorpanden Arnhem

De Green Business Club Gelderse Poort zet zich in om van het kantorenpark een moderne en prettige werkomgeving te maken voor elke ondernemer. Klik op de iconen om meer te lezen over de voorzieningen op het terrein.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Website realisatie: Pixel Creation