Kantorenpark Gelderse Poort | Private Offices verhuurt 5e etage.

Flexibele huurconcepten Gelderse Poort blijven nieuwe ondernemers aantrekken.

Kantorenpark Gelderse Poort zit al een tijdje in de lift. In de afgelopen jaren is het percentage kantoren dat leeg staat in totaliteit gezakt tot ruim onder de 10%. Dit is onder meer te danken aan diverse grotere verhuringen alsook de flexibele huurconcepten die het park kent waar ondernemers de mogelijkheid hebben om hun kantoorruimte mee te laten groeien met de groei van het bedrijf.

Private Offices verhuurt gehele 5e etage
Private Offices is één van deze concepten waar ondernemers terecht kunnen voor het huren van een  flexibele full-service kantoor-unit. Het pand aan de van Kleffenstraat 4 heeft recentelijk ook de  5e verdieping verhuurd. Huurders Supply Chain Company (https://www.supplychain.company/) heeft per 1 juli haar nieuwe kantoor geopend. Ook breidde huurder Moveo Zorg/Fidelity zorg uit. Met deze verhuringen is vrijwel volledige bezettingsgraad bereikt en werkt hier een levendige community.

Flexibiliteit ten top
De kracht van Private Offices zit onder meer in de flexibiliteit van de ruimten. Kantoorunits zijn er in verschillende maten, dit maakt dat kantoorruimte naar wens kan worden aangepast. Bij dit full-service concept hoort maatwerk. Lukt het niet om een kantoorunit naar wens te vinden binnen Private Offices? Wij werken samen met Stikkerbuilding en Station026 (Cityworkspaces ) en brengen u dan graag met hen in contact.
Deze unieke samenwerking heeft er in de afgelopen maanden voor gezorgd dat zeker 15 ondernemers een nieuw onderkomen vonden in Arnhem-Zuid op HÉT Kantorenpark:  Gelderse Poort!

Kantoorruimte huren? Neem contact op via de contactpagina op deze site.

Website realisatie: Pixel Creation