Bergman Clinics opent haar deuren op Kantorenpark Gelderse Poort

  • 8 juni 2022
  • leestijd 1 minuut

Bergman vanaf 27 juni operationeel op Kantorenpark Gelderse Poort Arnhem

Bergman Clinics Bewegen Arnhem & Ede verhuist!

Bergman Bewegen opent een nieuwe kliniek op de Meester E.N. van Kleffensstraat 14. In deze nieuwe state-of-the-art kliniek zullen onze huidige locaties in Ede (voorheen NedSpine) en Arnhem (voorheen Medinova) zich huisvesten. Op 27 juni starten wij met de poliklinische afspraken en vanaf 25 juli voeren wij ook onze operaties op deze nieuwe locatie uit.

De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met o.a. een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De state-of-the-art apparatuur, de efficiënte routing, kwalitatieve eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe (vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats), dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Door de verhuizing wordt alle bewegingszorg die Bergman Clinics in regio Arnhem biedt, onder één dak samengebracht.

Cliënten zijn van harte welkom voor klachten aan het ‘bewegingsapparaat’. Denk hierbij aan pijn en/of sportletsel aan schouder, knie, heup, voet, enkel, rug en nek. Door onze focus bieden we zorg op een persoonlijke manier en kunnen patiënten snel bij ons terecht.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Website realisatie: Pixel Creation