Gelderse Poort Arnhem zet de knop om…

  • 5 december 2022
  • leestijd 1 minuut

De gemeente Arnhem en een aantal Arnhemse ondernemersverenigingen slaan de handen ineen om jouw energierekening als ondernemer of maatschappelijke organisatie omlaag te brengen. Green Business Club Gelderse Poort is één van deze ondernemersverenigingen en dus hebben we met elkaar nagedacht wat we kunnen doen voor de ondernemers.

Met de campagne Arnhem zet de knop om kun jij als Arnhemse ondernemer of maatschappelijke organisatie een gratis energieverbruiksmanager (P1 meter) aanvragen die wij ook nog bij je komen installeren.

Met deze P1 meters helpen we ondernemers om te besparen op hun energierekening. Via een app krijg je gedetailleerd en real time inzicht. Dit inzicht is nodig om de juiste keuzes te maken. Wat verbruiken machines bijvoorbeeld als ze stand-by staan, wat is het sluimervebruik in het pand en wat kost de gevelreclame in de nachtelijke uren?

Via de app kunnen dagen, weken en maanden eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Ook geven we bedrijven de mogelijkheid vervolgens een energieadvies op maat aan te vragen, waarbij je ook meteen wordt geholpen deze maatregelen uit te voeren.

Vanaf VANDAAG  gaat onze campagne live, maar wil je als eerste gebruik maken van deze actie?

Kijk dan snel op www.arnhemzetdeknopom.nl en meld je aan! Direct een afspraak maken voor informatie en installatie kan ook via de aanmeldbutton.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Website realisatie: Pixel Creation