Deelfiets Nederland plaatst HUB op Gelderse Poort.

  • 7 juni 2022
  • leestijd 2 minuten

Deelfiets Nederland, gemeente Arnhem en Green Business Club Gelderse Poort realiseren een fietsenhub op Gelderse Poort

Voortaan de Deelfiets pakken om naar je afspraak te gaan – helemaal van nu!

In week 27 plaatst Deelfiets Nederland een HUB met deelfietsen op de Gelderse Poort.

Ben jij als bedrijf op zoek naar een gezond, duurzaam en gebruiksvriendelijk vervoersmiddel voor jezelf, 
je werknemers of je zakelijke relaties? Met alle berichten over klimaatverandering, duurzaamheid en mobiliteit kunnen we er niet meer omheen dat elektrische fietsen hip, praktisch en een goed alternatief voor de auto op korte afstandsritten zijn.   

Met onze elektrische fietsen maak je indruk op je zakelijke relaties en sluit je als bedrijf aan bij de laatste trends op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. Onze elektrische deelfietsen zijn robuust en elegant tegelijk. De elektrische technologie is professioneel verwerkt in onze fietsen en door het lichte gewicht van de fiets heeft de gebruiker de mogelijkheid te kiezen om wel of geen gebruik te maken van de elektrische ondersteuning. Daarnaast zijn onze fietsen voorzien van een slim slot dat met onze Deelfiets Nederland app te ontgrendelen is.  

Veel bedrijven bieden hun werknemers de mogelijkheid om per fiets naar hun afspraken te gaan en de auto te laten staan. Fietsen is een gezonder alternatief voor je werknemers en je zult merken dat je medewerkers fris en opgewekt aankomen op hun afspraak. De gezondheid en vitaliteit van je medewerkers kunnen een belangrijke rol spelen in het succes van je bedrijf. Wij willen daar graag een steentje aan bijdragen door onze elektrische fietsen met je te delen.  
De fietsen staan vanaf week 27 klaar voor gebruik op ons park bij Station 026.
Interesse? Neem contact op via info@deelfietsnederland.nl


Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Website realisatie: Pixel Creation