Vergaderen op Gelderse Poort

  • 6 oktober 2022
  • leestijd 1 minuut

Op zoek naar een ruimte om te vergaderen, een presentatie te geven, coachingsgesprek te voeren of creatieve brainstorm te organiseren? Op Kantorenpark Gelderse Poort zijn er diverse mogelijkheden.

Flexwerken, brainstormen of vergaderen: wij hebben mogelijkheden.

In de afgelopen periode zien wij ons mooie kantorenpark weer vol stromen. Leegstand daalt en bedrijven/organisaties uit verschillende branches weten ons te vinden.

Het flexwerken en thuiswerken blijft een trend en we zien daarmee de vraag naar vergaderruimte, die kortdurend gehuurd kan worden, stijgen. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een teamsessie, een creatieve brainstorm of vergadering: kantorenpark Gelderse Poort heeft een aantal unieke mogelijkheden voor het organiseren van dit soort meetings.

We zetten de mogelijkheden graag op een rij:

Onderin de Stikkerbuilding vindt u Commanderie Gelderse Poort. Naast genieten van een heerlijke kop koffie of gezonde lunch is het mogelijk om hier een volledige gefaciliteerde ruimte te reserveren. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen!

Station 026 heeft naast kantoorruimte en flexplekken ook de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten te faciliteren. receptie@arnhemcityworkspaces.nl

Landmark Arnhem is nog volop in verbouwing maar, ook hier zijn al diverse mogelijkheden om in een ontspannen sfeer samen tot mooie ideeën te komen. info@landmark-arnhem.nl

Regelmatig een ruimte nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Website realisatie: Pixel Creation