Ruimte beschikbaar Stikkerbuilding

Unieke kans op mooie ruimte in kantoorgebouw Stikkerbuilding.

Beschikbare ruimte

Een unicum doet zich voor! Stikkerbuilding heeft ruimte beschikbaar. Wil jij je huisvesten in dit populaire kantoorpand op het levendige Gelderse Poort?

Momenteel zijn unit 3.12 en 3.13 (nu 1 unit met interne verbinding) beschikbaar gelegen op de 3de verdieping. Unit 3.12 is 28 m2 groot en 3.13 heeft een oppervlakte van 48 m2, totaal groot 76 m2 exclusief de omslag van de algemene ruimten in het gebouw. Door de vele ramen betreft het een lichte ruimte met een schitterend uitzicht. De units zijn uiteraard in te richten naar eigen smaak.

De huurprijs voor beide units is € 1.550,- per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Over dit kantoor aan de Mr. D.U. Stikkerstraat 10 te Arnhem

Kantoorgebouw Stikkerbuilding op bedrijventerrein ‘Gelderse Poort’ is een beeldbepalend en markant kantoor wat zeer ruim en modern is opgezet en voorzien van energielabel A.

In het gebouw zijn zowel grote als middelgrote kantoorgebruikers aanwezig, waardoor er een leuke mix is ontstaan. 

Naast het werken kun je hier ook prima brainstormen, sporten, vergaderen en lekker lunchen in het restaurant De Commanderie op de begane grond met de andere ondernemers in het kantoorgebouw. 

Adres

Mr. D.U. Stikkerstraat 10 6842 CW Arnhem

Omgeving

Het kantoor is gelegen aan de Mr. D.U. Stikkerstraat op bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem. 

Het kantorenpark “Gelderse Poort” biedt veel voordelen en heeft een aantrekkende werking door de diverse kantoorgebruikers zoals: De Bergman Clinic, PreZero, Kadaster, DAS rechtsbijstand en Manpower.

De bereikbaarheid van het kantoorpand is zeer goed. Het kantoorpand is strategisch gelegen ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen: A325, A15 en A12. 

Het openbaar vervoer is ook uitstekend. Voor de deur van het kantoor is namelijk een bushalte te vinden met directe verbinding naar het centraal station van Arnhem.

Parkeren is kosteloos op eigen terrein danwel in de direct omgeving.

Interesse? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Website realisatie: Pixel Creation