Goede bereikbaarheid kantorenpark

Het kantorenpark Gelderse Poort is vanuit alle windrichtingen uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid met auto

Het kantorenpark Gelderse Poort is per auto goed bereikbaar. Het is gelegen aan de Nijmeegseweg (A325), afslag Elden/Rijkerswoerd, aan de Burgemeester Matsersingel.

Vanaf de A50 (afslag Heeteren) kun je Gelderse Poort gemakkelijk bereiken door de N837 uit te rijden, deze gaat vanzelf over in de Burgemeester Matsersingel. Op het terrein zelf geldt eenrichtingsverkeer.

Parkeergelegenheid

Elk kantoorgebouw heeft een eigen parkeerterrein waar voldoende gratis parkeerplaatsen zijn. Zo staat je auto altijd in de buurt van de ingang naar jouw kantoor. Ook bezoekers kunnen hun auto gemakkelijk kwijt. Veel van deze parkeerterreinen hebben laadpalen voor elektrische voertuigen.

Langs de rondweg zijn nog ongeveer 65 openbare parkeerplaatsen en enkele laadpalen voor elektrische auto’s waar iedereen gebruik van kan maken.

Bereikbaarheid met het OV

Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is kantorenpark Gelderse Poort uitstekend bereikbaar. Er is een directe busverbinding met de NS -stations ‘Arnhem Zuid’ en ‘Arnhem Centraal Station’ (Bus 14 van Breng, elk kwartier!). De bushaltes bevinden zich centraal op het kantorenpark; je hoeft dus nooit ver te lopen. Vanaf Arnhem CS ben je er met lijn 14 binnen 20 minuten. Daarnaast komen ook de buslijnen 11, 56 en 331 bij de Gelderse Poort. Met lijn 56 arriveer je in 8 minuten bij de halte ‘Batavierenweg’. Buslijn 331 stopt bij halte ‘Randweg’ in ca. 14 minuten vanaf CS.

Kom je met de trein aan op Station Arnhem Zuid? Neem dan buslijn 11, deze brengt je binnen 5 minuten naar halte ‘Randweg’. Op Arnhem CS worden OV-fietsen aangeboden. Hiermee ben je binnen 20 minuten bij Gelderse Poort via de snelfietsroute het RijnWaalpad.

Website realisatie: Pixel Creation